Over AOS

Wie is Aletta?

Ik ben een zelfstandig, ondernemend en enthousiast persoon met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Creatief denken, inspireren, organiseren en motiveren zijn taken die mij op het lijf geschreven zijn.

In mijn kinderjaren heb ik veel ervaring met verhuizingen en tegenslagen gekregen. Mede hierdoor heb ik mijzelf efficiënte manieren van opbergen en inpakken geleerd. En ben ik vaak op mijzelf aangewezen. Ook in mijn werkervaring heb ik toegevoegde waarde aan een functie kunnen geven door structuur en efficiëntie toe te voegen aan bijvoorbeeld de administratie, het magazijn of de inventaris.

Meer over Opruimcoach & Stylist

Als opruimcoach geef ik advies en inzichten om te motiveren, te inspireren en te doen. Het belangrijkste is om te laten zien dat dingen kunnen worden opgelost, zelfs de meest uitdagende situaties. Wanneer u als mens zijnde overweldigd wordt door een situatie kan hulp welkom zijn. Ondersteuning kan dan hoop en inspiratie bieden. Maar doordat we in een digitaal tijdperk leven vragen we niet zo snel een buur om hulp. Hierdoor is door de jaren heen de vraag naar opruimcoaches gestegen.

“De focus ligt op een duidelijk, overzichtelijke en respectvolle werkwijze met een resultaat dat zowel esthetisch als praktisch is.”

Waar nodig, bied ik kledingreparaties en hulp bij DIY’s projecten. Ook kan ik meedenken in creatieve oplossingen en aankleding. Door mijn ondersteuning kunnen mensen zo optimaal en duurzamer leven.

AOS is gevestigd in Ede maar is beschikbaar voor opdrachten in heel Nederland.